Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nikolics Nemanja lemondta a válogatottságot

2018.05.03
11:09
2018.05.03
11:27
Forrás
Pannon RTV, MTI
A 27-szeres magyar válogatott Nikolics Nemanja úgy döntött, a klubkarrierjére összpontosít a jövőben, és nem szerepel többet a magyar labdarúgó-válogatottban.

A zentai születésű csatár hivatalos közleményben azt írja, nagyon büszke arra, hogy lehetőséget kapott a nemzeti csapatban. Úgy fogalmazott: sosem bánt meg semmit, most is ugyanúgy tenne, mint amikor eldöntötte, hogy magyar állampolgár lesz, mert remélte, bemutatkozhat a nemzeti csapatban – mondta a 30 éves futballista. A Chicago Fire-ben parádézó támadó elmondta, a jelenlegi és a korábbi szövetségi kapitányokkal is jó volt a viszonya, döntésében nem játszanak szerepet személyes konfliktusok, viták.

Nikolics Nemanja
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.