Ugrás a tartalomra
Facebook/Nikolics Nemanja official

Nikolics Nemanja megtalálta góllövő cipőjét

2023.02.07
11:33
2023.02.07
12:28
Forrás
Pannon RTV
Kiváló hétvégéje volt a zentai származású labdarúgónak. A 42-szeres magyar válogatott Nikolics Nemanja eredményes volt a ciprusi bajnokság éllovas csapatában, az AEK Larnacában a Karmiotisza elleni találkozón.

A focista a török másodosztályú Pendikspornál töltött őszi szezont követően igazolt a ciprusi élvonalban első AEK Larnacához és az első meccsén betalált. A gól azért is fontos volt, mert 1–1-es állásnál, mindjárt a második félidő elején született – mire a 74 percet a játéktéren töltő Nikolics Nemanja lement a pályáról, már kialakult a 3–1-es végeredmény. Azért jöttem ide, hogy segítsek a csapatnak, hogy gólokat szerezzek – a jó kezdés megvolt, remélem, a folytatás sem marad el - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a támadó.

Nikolics Nemanja
labdarúgás

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.