Ugrás a tartalomra

Nišben lép pályára a TSC

2021.08.09
11:23
2021.08.31
12:10
Forrás
Közlemény
A topolyaiak a Radnički együttesével küzdenek meg idegenben.

A niši Radnički vendégeként lép pályára a topolyai TSC a szerb labdarúgó Szuperliga negyedik fordulójában. A topolyaiak mérlege nem jó a dél-szerbiai rivális otthonában, eddig nem sikerült pontot szerezniük Nišben. Ezen szeretnének most változtatni - mondta a meccs előtt Spasoje Jelačić, a TSC új segédedzője. Hozzátette, igyekeztek jól felkészülni az otthon magabiztosan játszó dél-szerbiai csapat ellen, és mindent megtesznek, hogy legyőzzék ellenfelüket. A mai mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Radnički
labdarúgás
foci
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.