Ugrás a tartalomra

Nyolc versenyszámban hirdettek győztest ma Pjongcsangban

2018.02.24
13:25
2018.02.24
13:32
Forrás
Pannon RTV
Magyarország egyedül az alpesi sízők csapatversenyében volt érdekelt, ahol a Hozmann Szonja, Maróty Mariann, Kékesi Márton, Samsal Dalibor alkotta magyar együttes a 9. helyen végzett.

A számot a svájciak nyerték, az osztrákok és a norvégok előtt. Norvégia 38. dobogós helyezésével új rekordot állított fel, hiszen túlszárnyalta az amerikaiak Vancouverben szerzett 37 dobogós helyezését.

Hódeszkában a női párhuzamos óriás-műlesiklást a cseh Ester Ledecka nyerte, aki néhány nappal korábban alpesi síben, szuperóriás műlesiklásban szerezte meg az első helyet. Ezzel ő lett az első, aki egy téli olimpián két különböző sportágban is olimpiai bajnoki címet nyert. Férfi párhuzamos óriás-műlesiklásban a svájci Nevin Galmarini diadalmaskodott, ugrásban pedig a kanadai Sebastien Toutant az olimpiai bajnok.

Az olimpia leghosszabb versenyszámát, a férfiak 50 kilométeres sífutását a finn Iivo Niskanen nyerte, a férfiak curling döntőjében pedig az Egyesült Államok 10-7-es győzelmet ünnepelhetett Svédország ellen.

Phjongcshang

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.