Ugrás a tartalomra

Odahaza lép pályára a TSC a szerb labdarúgó szuperliga 25. fordulójában

2024.03.11
16:24
2024.03.11
17:04
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak a lučani Mladost csapatát látják vendégül kedden 14 órától.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője a meccs beharangozójában az ellenfélről azt nyilatkozta, "szülési fájdalmakkal is felér mindaz, ami a topolyai csapatra vár". Hozzátette, minden elismerése azokért az eredményekért, amiket a lučani Mladost az utóbbi időben felmutatott. A legutóbbi öt mérkőzésen ugyanis csak egyetlen gólt kaptak, azt is tizenegyesből. Ráadásul a Mladost csapatát erősíti a TSC két volt játékosa is, mondta a vezetőedző. A topolyaiak azonban felkészültek a meccsre és minden bizonnyal kiváló játékot láthat majd a közönség, szögezte le Žarko Lazetić.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Azon leszünk, hogy felgyorsítsuk a tempót, hogy minél kezdeményezőbbek legyünk a labdával, de ez nagyon nehéz lesz a lučani Mladost ellen. De mint mondtam, azt hiszem, felkészültek vagyunk, és ahhoz, hogy felkészültek legyünk, maximális szinten kell lennünk minden tekintetben, elsősorban mentálisan, koncentrálnunk kell, és oda kell figyelnünk a pályán minden döntésre. Így reménykedhetünk egy jó eredményben.”

TSC
szuperliga
Žarko Lazetić

Most

15:14, Frissítve: 15:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.
12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.