Ugrás a tartalomra

Olimpiai érmet ígér Szerbiának Davor Štefanek birkózó

2019.09.25
17:42
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai sportoló 2016-ban aranyérmet nyert súlycsoportjában a riói olimpián. A jövő évi tokiói versenyre való felkészülésen a zentai születésű Nemes Viktorral edz közösen.

Nemes Viktor idén bronzérmes lett az Európa-bajnokságon.

„A kategóriámban lévő konkurencia igen nagy - nyilatkozta Davor Štefanek olimpiai aranyérmes birkózó. Nemes Viktor érme 10 éves közös munka eredménye. Sokat segített nekem, amikor olimpiai bajnok lettem, de ő is sokat tanult tőlem a közös felkészülés által, és tessék, megkapta a bronzérmet. Ezután is együtt fogunk edzeni Tokióig. Nem tudjuk még, melyikünk megy ki az olimpiára. Célom, hogy megvédjem a riói érmet, és bízom abban, hogy ha én mennék, el tudom majd hozni Szerbiának a következő érmet is Tokióból.”

Davor Štefanek
birkózó
olimpia
érem
aranyérem

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.