Ugrás a tartalomra

Öngólokkal tűzdelt, fordulatos játék a Zvezda-Javor összecsapáson

2023.10.21
20:21
2023.10.22
06:44
Forrás
Szerbiai RTV, eredmenyek.hu
A szerbiai Labdarúgó Szuperliga 12. fordulójában a Crvena zvezda az ivanjicai Javort fogadta Belgrádban, és legyőzte 3:2-re.

A kezdeményező játék a piros-fehérek számára bevált már a játék elején, a Javor védője nem igazán volt a helyzet magaslatán a saját 16-osán belül és az ellenfél támadásából saját kapusát sikerült kijátszania, és megszerezte a házigazdáknak a vezetést. A félidőig a szerencsétlen öngól után maradt az előny a Zvezdánál. A fordulást követően újból jött egy öngól, ám most a belgrádiak oldaláról, Djiga találta meg saját kapuját. Hál' Istennek nem csak az öngólokról szólt a mérkőzés, Olayinka végül betalált az ellenfél kapujába, és 2:1-es vezetéshez juttatta a Zvezdát. Majd a vendégek is megtalálták az ellenfél kapuját, Bosić szépített a Javornak 2:2-re. Ez nem igazán volt az ínyére a házigazda belgrádiaknak, Mijatović 3:2-re növelte fölényüket az ivanjicaiak ellen. A Crvena Zvezda így 3 pontot begyűjtve maradt a második a tabellán 24 ponttal a Partizan mögött. A Javor is helyben maradt, a 9. a bajnokságban.

Crvena Zvezda
labdarúgó
Szuperliga
Javor

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.