Ugrás a tartalomra

Keményen őrzi harmadik helyét a bajnokságban a TSC

2023.10.22
10:43
2023.11.26
17:29
Forrás
Pannon RTV, eredmenyek.hu
A szerbiai Labdarúgó Szuperliga 12. fordulójának második szombati mérkőzésén a TSC Belgrádba, a Voždovac otthonába látogatott. A topolyaiak 1 pontot hoztak haza.

1:1-es döntetlent játszott a TSC a Voždovac vendégeként a szerbiai labdarúgó Szuperliga 12. fordulójában. A találat nélküli első játékrészt követően a topolyaiak a 65. percben jutottak előnyhöz Jovanović révén. A vendégek sokáig tartották az előnyt, azonban mindhárom pontot még sem tudták elhozni, ugyanis a hosszabbításban Burmaz büntetőből talált be a TSC kapujába, és kiegyenlítette az eredményt. A topolyaiak továbbra is őrzik 3. helyüket a bajnokságban a Crvena zvezda és a Partizan mögött.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Ez egy olyan mérkőzés, amelyből egy pont jött ki, de mindenféleképp fel a fejjel és megyünk tovább. Várjuk már az európai mérkőzést és utána következik egy olyan periódus, amikor folyamatosan jönnek majd a mérkőzések. Mindenféleképp szeretnénk a hazai bajnokságban most már oda is eljutni, hogy tényleg újra tudjunk örülni egy győzelemnek. A helyezés, a pontok, amit idáig elértünk elégedettek vagyunk. Pici hiányzik ahhoz, hogy még határozottabb legyen ez a játék, amit játszunk.”

Belgrád
Voždovac
labdarúgó
Szuperliga
TSC

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.