Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Óriási a kereslet a foci-Eb jegyekre

2020-02-14
22:42
Forrás
Beta
Több mint 28 millió belépőjegy-igénylés érkezett mostanáig a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A meccsekre egyébként csak 2,5 millió elérhető belépőjegy létezik.

Csak a július 12-ei döntőt 714 ezren néznék meg élőben, nyolcszor többen, mint ahányan beférnek a londoni Wembley Stadionba. A finálé utáni legnépszerűbb mérkőzés a Franciaország és Németország közötti összecsapás, ami Münchenben lesz június 16-án. A legtöbb igénylés egyébként a házigazda országokból érkezett. 12 európai állam szervezi meg az idei labdarúgó Eb-t, amely június 12-én kezdődik és július 12-én ér véget.

Foci EB

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 19:49

Országos céllövő búvárverseny Szabadkán

Országos céllövő búvárversenyt és vajdasági nyílt bajnokságot tartottak ma Szabadkán. A sétaerdei medencében több mint 30 versenyző és 12 klub mérte össze ügyességét.
17:12, Frissítve: 18:03

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.