Ugrás a tartalomra

Örömmámorban úszott Budapest a magyar-francia meccs után

2021.06.20
07:19
2021.06.20
15:53
Forrás
Pannon RTV
Hatalmas volt az öröm Budapesten a magyar-francia meccs után. Magyarország ugyanis a világbajnok Franciaországgal 1:1-es döntetlent játszott az Európa-bajnokság F csoportjában. A drukkerek a mérkőzés után is folytatták az ünneplést.

Az 1:1-es döntetlen után a szurkolók az utcákon vonulva éltették tovább a magyar válogatottat.

Kisebb-nagyobb csoportokban indultak meg a drukkerek a Puskás Arénától, és a budapesti utcákon ünnepelték a magyar sikert.

Természetesen nem csak a Puskás Arénában volt hatalmas üdvrivalgás a magyar gól után. A városligeti szurkolói zónában is több ezren buzdították a magyar csapatot.

A drukkerek a franciák egyenlítése után sem csüggedtek, tovább biztatták a focistákat, és miután lefújták a meccset, több ezren egy emberként éltették a magyar válogatottat.

Budapest
Franciaország
UEFA Euro 2020
drukkerek
szurkolás
labdarúgás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.