Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Örömmámorban úszott Budapest a magyar-francia meccs után

2021.06.20
07:19
2021.06.20
15:53
Forrás
Pannon RTV
Hatalmas volt az öröm Budapesten a magyar-francia meccs után. Magyarország ugyanis a világbajnok Franciaországgal 1:1-es döntetlent játszott az Európa-bajnokság F csoportjában. A drukkerek a mérkőzés után is folytatták az ünneplést.
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Az 1:1-es döntetlen után a szurkolók az utcákon vonulva éltették tovább a magyar válogatottat.

Kisebb-nagyobb csoportokban indultak meg a drukkerek a Puskás Arénától, és a budapesti utcákon ünnepelték a magyar sikert.

Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Természetesen nem csak a Puskás Arénában volt hatalmas üdvrivalgás a magyar gól után. A városligeti szurkolói zónában is több ezren buzdították a magyar csapatot.

A drukkerek a franciák egyenlítése után sem csüggedtek, tovább biztatták a focistákat, és miután lefújták a meccset, több ezren egy emberként éltették a magyar válogatottat.

Budapest
Magyarország
Franciaország
UEFA Euro 2020
drukkerek
szurkolás
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.