Ugrás a tartalomra

Országszerte szurkoltak a Sasoknak

2018.06.17
16:42
2018.06.17
19:04
Forrás
Pannon RTV
Szerbia-szerte megfeszült figyelemmel kísérték végig a szurkolók a szerb válogatott szereplését az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.

Most pedig nézzük meg, hogy milyen volt a hangulat délután Szabadkán és Hajdújáráson. Stábunk végigkísérte a szurkolókkal a meccset.

Lejátszották az E csoport első mérkőzését a 2018-as oroszországi világbajnokságon, ahol Costa Rica Szerbiával csapott össze. A Szerbek 1-0-ás győzelmet arattak, ezzel 3 pontot szereztek saját csapatuknak. Szabadka utcáin több helyen is közvetítették a mérkőzést és az 1-0-ás győzelmet a szurkolók nagy örömmel fogadták.

„Mindkét csapat jól teljesített, de a jobb győzött.”

A szerb labdarúgó válogatott a mérkőzés elején rögtön támadásba lendült, és már az első perctől kezdve komoly fenyegetést jelentett a Costa Rica-i válogatott hálóőrének. Végig uralták a játékot, ezt bizonyítják a számok is, az első félidőben a labdabirtoklási arány 62 százalékot mutatott a szerbek javára, és pontos passzokban is jobbak voltak. Az első játékrész eseménydús volt ugyan, de a csapatok 0-0-ás döntetlennel vonultak az öltözőbe.

 

A második félidő ismét szerb offenzívával kezdődött. Az 56. percben Aleksandar Kolarov bravúros szabadrúgásgóljával a szerb válogatott megszerezte a vezetést. A második játékrész izgalmasabbnak bizonyult az elsőnél, a csapatok végig küzdötték a kilencven percet, de az eredmény már nem változott. Szerbia 1:0-ra győzött.

„Szép mérkőzés volt, szép teljesítmény a válogatottunktól. Korrekt játék volt, megőrizték az eredményt az első gól után. Szép gólt szerzett Kolarov, és ennyi. Elégedettek vagyunk az eredménnyel, az egy gól pont elég volt.”

A szerb labdarúgó válogatott következő mérkőzését pénteken játssza majd Svájc ellen.

labdarúgás
Szerbia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.