Ugrás a tartalomra

Öt gólt kapott a TSC Freiburgban

2023.11.09
23:02
2023.11.26
17:23
Forrás
Pannon RTV
A német csapat 9 ponttal vezeti a csoportot. 

Komoly fölényben játszott a Freiburg a TSC ellen az Európa-liga negyedik fordulójának első félidejében. Ilić kapusnak köszönhetően azonban a németek csak egyszer tudták bevenni a vendégek kapuját. A 24. percben Merlin Röhl volt eredményes. Ezt követően is folytatódtak a freiburgi rohamok, de újabb gól nem született. A TSC két szöglet után veszélyeztetett, de egyenlíteni nem sikerült.

A félidőben Žarko Lazetić két poszton is változtatott a csapaton, Vlalukin helyére Ćalušić, Kuveljić helyett pedig Ćirković érkezett. A játék képén azonban ez sem változtatott. A németek az 56. percben Eggestein góljával kettőre növelték az előnyt. Ezt követően pedig Weißhaupt, Adamu és Doan is betalált, így a Freiburg 5:0-ra nyert és 9 ponttal vezeti a csoportot.

A pozitív eredmény eléréséhez pedig a mostanitól jóval jobb játékra lesz szükség, mondta Palágyi Szabolcs a TSC vezérigazgatója.

„Megpróbáljuk minél hamarabb elfelejteni és a játékosokkal is elfeledtetni ezt az eredményt. A realitás talaján kell mozogni, és be kell ismerni azt, hogy valakit megtudunk lepni, de olyan, hogy le is tudjunk győzni valakit, ahhoz sokkal több energia kell, sokkal jobban kell, hogy játszunk, és a szerencse is azért mellettünk kell, hogy legyen.”

Az A jelű kvartett másik mérkőzésén a West Ham United 1:0-ra legyőzte az Olympiacos csapatát, így az angolok is 9 pontosak. Négy kör után a görögök 4 ponttal a harmadik helyen állnak, a TSC pedig 1 ponttal sereghajtó. A topolyaiak a következő fordulóban a West Ham United együttesét látják vendégül a TSC Arénában.

Freiburg
TSC

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.
11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.