Ugrás a tartalomra

Óvást nyújtott be a magyar csapat Liu Shaolin Sándor miatt

2022.02.07
18:34
Forrás
24.hu
Óvást nyújtott be a magyar csapat, miután Liu Shaolin Sándort azt követően zárták ki a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyének döntőjében, hogy az első helyen haladt át a célvonalon.

Mindezt Bánhidi Ákos edző-menedzser mondta el az M4-nek. Nem tartjuk igazságosnak a döntést, egy aranyérmet vettek le Liu Shaolin nyakából, ezt nem könnyű megemészteni. Így testvére sem tud örülni a bronzéremnek.

Úgy érezzük, picit lejt a hazai pálya. Borzasztó és elkeserítő – nyilatkozta, hozzátéve, hogy már azt sem értették, hogy az újraindítás után mit keresett még a mezőnyben az egyik rivális, aki egyértelműen Liu Shaolinra utazott végig. Az utolsó kanyar után a kínai rivális két kézzel is visszahúzta Liu Shaolint, aki elesett a célban, de az öklét rázva ünnepelt.

Aztán hosszasan videóztak, majd két esetben látták szabálytalannak Liu Shaolint, ezek közül az egyik egy előzés volt, ahol vállal, karral vágott be ellenfele elé.

Liu Shaolin Sándor
óvás
téli olimpia

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.