Ugrás a tartalomra

A pályarekord is megdőlt a csantavéri lóversenyen

2019.06.17
07:40
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Az olasz ménesből származó Serial Killer győzött a csantavéri Kőműves Ferenc kupán, amelyet a Csantavéri Falunapok keretében szervezett a helyi lovas klub a település versenypályáján.

A döntőt és a díjátadót a viharfelhők ellenére meg tudták tartani a szervezők, ezekre több százan voltak kíváncsiak a helyszínen.

Kőműves Ferenc, a csantavéri lovas klub elnöke szerint nagyon jó eredmények születtek a helyi lovasok körében.

A nap folyamán 5 ügető és 1 galoppfutamot, valamint egy szamárfutamot is indítottak.

Burány Ferenc, a csantavéri Helyi Közösség közgyűlésének alelnöke konferálóként egész nap kísérte a lóversenyeket. Büszke arra, hogy pályarekord is született a döntőn, és a programokat a hirtelen jött viharos időjárás sem zavarta meg: „Öt ló volt, öt leggyorsabb ló volt jelen. Kijelenthetem boldogan, hogy megdőlt a pályarekordunk is, mert 1 perc 15 másodperc 2 századot futott a győztes ló, de nagyobb csoportban versenyeztek a lovak, mert mind egyforma gyorsasági színvonalban voltak.”

Kőműves Ferenc kupa
Csantavér
Csantavéri Falunapok
lovas klub

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.