Ugrás a tartalomra

A pancsovai Železničar vendége lesz a TSC

2024.02.22
15:50
2024.02.22
20:04
Forrás
Pannon RTV
A pancsovai Železničar vendégeként lép pályára a hétvégén a TSC.

A szerb labdarúgó Szuperliga harmadik helyezettje bizakodva várhatja az összecsapást a tabella utolsó előtti csapatának otthonában.

A papírforma egyértelműnek tűnik, ugyanakkor a TSC edzője, Žarko Lazetić óva intette játékosait attól, hogy elbízzák magukat, mert szerinte a szombati ellenfelük korántsem ott helyezkedik el a tabellán, ahol a mutatott játéka alapján lennie kellene. A szombati összecsapás 18:30-kor kezdődik Pancsován.

„Nagyon agresszíven játszanak, hazai pályán és idegenben is. A Novi Pazar és a Čukarički ellen is többet érdemeltek volna, ha mondhatjuk úgy, komoly ellenfelek ellen. Egy, az egyben szituációk, kitámadnak, az ilyen párharcokba száz százalékkal beleállnak. Nagyon motiváltak minden mérkőzésen. Amit láttam, az teljesen dicséretre méltó. Ez mind azt bizonyítja, hogy egy jó meccs vár ránk. A jelenlegi pozíciójuk a tabellán nem az, amilyet szeretnének, és szerintem nem ezt érdemlik.”

Pancsova
Železničar
TSC
labdarúgás
Szuperliga
Žarko Lazetić

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.