Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Partizan ellen lép pályára a TSC szerdán

2022.04.26
12:49
A TSC jelenleg 44 ponttal a 4. a tabellán, míg a Partizan a Szuperliga második helyén áll 83 ponttal.

A topolyai TSC labdarúgói a belgrádi Partizan csapatának vendégei lesznek a Szuperliga 33. fordulójában szerdán.

A kék-fehérek célja, hogy a legjobbat nyújtsák - áll a közleményükben.

A TSC jelenleg 44 ponttal a 4. a tabellán, míg a Partizan a Szuperliga második helyén áll 83 ponttal, ami mindössze kettővel kevesebb az első helyezett Crvena Zvezda eredményétől.

TSC
Partizan
futball
mérkőzés

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.