Ugrás a tartalomra

Pénteken rajtol a Stevan Vilotić - Ćele emléktorna

2019.09.04
16:02
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Szerbia, Magyarország, Montenegró és Izrael ifjú labdarúgói lépnek pályára az idei Stevan Vilotić - Ćele emléktornán. Az U19-es bajnokság mérkőzéseit Szabadkán, Kúlán, Zentán és Topolyán játszák.

Tavaly Izrael sikerével zárult a Stevan Vilotić - Ćele emléktorna. Szerbia U19-es csapata akkor mindössze két pontot gyűjtve utolsó lett, így idén mindenképpen javítani szeretnének. Ebben bízik Ivan Jević is, a szerb csapat edzője: „Izrael egy korrekt, minőségi csapat. Véleményem szerint a magyar csapat az egyik legjobb. Montenegró is jó csapat, de véleményem szerint Magyarország a legerősebb a három ellenfelünk közül. Készülni fogunk. Kicsit sűrű lesz. Három meccs, hat nap alatt. A 20 játékossal készen állunk és bízok benne, hogy egy jó tornát fogunk játszani, úgy ahogy mi szeretjük, támadófocit.”

A torna minden résztvevő számára egyaránt fontos, hiszen a csapatok a közelgő Eb-selejtezőre készülnek. Dejan Vuković, szervező: „Biztos, hogy erős meccsek lesznek, mert az összes csapat számára fontos meccsekről van szó. Nemsokára kezdődnek az Eb-selejtezők és mindenki nagyon szépen akar ott szerepelni és ez a torna segít nekik, hogy lássák, hogy állnak és jelenleg mit bírnak majd a tornán.”

A Stevan Vilotić - Ćele emléktorna pénteken rajtol. Szerbia Izrael ellen lép pályára Szabadkán délután 5 órakor. Magyarország pedig Montenegróval csap össze Kúlán szintén pénteken, 16:30-kor.

Stevan Vilotic Cele
emléktorna
labdarúgó
U19

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.