Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Pénteken Voždovac-TSC

2019-07-17
15:58
2019-07-17
17:59
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője szerint csapata egy intenzív felkészülési időszakon van túl és felkészülten várja a rajtot. A mérkőzésen a cél a döntetlen vagy a győzelem - tette hozzá. A TSC-be a nyár folyamán érkezett néhány erősítés, közülük is lesz majd, aki pályára léphet a mérkőzésen. Szabó Zoltán hangsúlyozta, megtartják az előző idényben kialakított eredményes játékstílusukat és bíznak abban, hogy jó helyezést érnek el a legmagasabb szerbiai labdarúgóosztályban.

Voždovac
TSC
Szabó Zoltán
szuperliga

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.