Ugrás a tartalomra

Pozitív koronavírusra a Bologna szerb vezetőedzője

2020.08.23
13:56
Forrás
Szerbiai RTV
Siniša Mihajlovićnál azután derült ki, hogy pozitív, miután pénteken visszatért Olaszországba.

Koronavírussal fertőződött meg Siniša Mihajlović, a Bologna vezetőedzője - erősítette meg a hírt a labdarúgó klub. Az 51 éves szerb futballista és edző pénteken tért vissza Olaszországba, és emiatt kellett koronavírus-tesztet csináltatnia. Miután kiderült, hogy pozitív, két hetes izolációba vonult, jelenleg tünetmentes - közölték. A Bologna többi tagját hétfőn tesztelik. Mihajlovićnál egyébként tavaly állapították meg a leukémiát.

Bologna
labdarúgás
foci
koronavírus
járvány
Siniša Mihajlović
vezetőedző
pozitív
teszt

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.