Ugrás a tartalomra

A Proleter világbajnok birkózóit fogadták Nagybecskereken

2022.10.05
18:41
2022.10.05
18:50
Forrás
Pannon RTV
Négy aranyéremmel az eddigi legjobb eredményét érte el a szerb birkózó válogatott az idei világbajnokságon. Két világbajnokkal büszkélkedhet Nagybecskerek is.

Zurab Datunašvili a 87 kilogrammosok kategóriájában kapott aranyérmet, Nemes Máté pedig a 67 kilogrammos kategóriában lett világelső.

Ebből az alkalomból Simo Salapura, Nagybecskerek polgármestere ma fogadást tartott a Szerb Birkózó Szövetség és a nagybecskereki Proleter Birkózó Klub vezetőségének és a válogatott versenyzőknek. Gratulált a kivételes eredményekért, hangsúlyozva, hogy Nagybecskerek nagyon jó birkózóiskolával büszkélkedhet.

Nemes Máté a döntőben bravúros győzelmet aratott, hiszen a világ legjobb birkózóját, az iráni Mohamadrez Geraj olimpiai- és világbajnokot győzte le 5:4-re. Nemes köszönetet mondott az államnak, Nagybecskereknek és a Szerbiai Birkózó Szövetségnek a jó munkafeltételek biztosításáért.

Nagybecskerek
Nemes Máté
Zurabi Datunašvili
Simo Salapura

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.