Ugrás a tartalomra

A Puskás Arénában lesz a Lipcse-Liverpool visszavágója is

2021.03.04
09:11
2021.03.18
07:31
Forrás
hirado.hu, origo.hu
Jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik az RB Leipzig és az FC Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is.

Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala számolt be. Az első mérkőzést szintén a magyar fővárosban rendezték februárban, és azt a meccset 2–0-ra nyerte az angol együttes. Az európai szövetség a párharc első mérkőzése előtt is jelezte a Liverpoolnak, hogy az Anfield Road mellett legyen lehetőség alternatív helyszínre, a német kormány által bevezetett kötelező karanténidőszak miatt ugyanis a Leipzig játékosainak az Angliából való hazautazásukat követően két hetet elkülönítve kellett volna tölteniük.

Ez lesz rövid időn belül az ötödik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt, valamint az Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót, továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.

Lipcse
Liverpool
labdarúgó
BL
Budapest
Puskás Aréna
Bajnokok Ligája

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.