Ugrás a tartalomra

A Radnikkal mérkőzik meg szombaton a TSC

2020.03.12
12:15
2020.05.04
13:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC a legutóbbi bajnoki fordulóban egy drámai mérkőzésen nyert idegenben a Rad ellen 4:3-ra.

Ezzel a győzelemmel a csapat feljött a szerb labdarúgó Szuperliga negyedik helyére, ami akár az európai porondon történő bemutatkozást is jelentheti. Szombaton 14 órától Zentán a surdulicai Radnik ellen játszik bajnoki fordulót a topolyai csapat. Az ellenfél jelenleg tizedik a tabellán, ugyanakkor ez az a csapat, amely ellen a bajnokság során a Szuperligában elszenvedte első vereségét a topolyai gárda. Szabó Zoltán vezetőedző szerint ez külön motivációt jelent majd. A következő találkozón szeretnének visszavágni, és ezzel megtartani az előkelő helyezést is.
„Mindenféleképp nekünk a győzelem a cél. A Radnik az utóbbi időben nagyon jól játszik, három nyertes mérkőzése van. Úgyhogy nagyon fel kell készülni a Radnikra. A Radnik egy jó csapat. Remélem, hogy nekünk a formánk azért tényleg nagyon jó és, hogy megmutatják a fiúk, hogy azért mi otthon mindenki ellen tudunk nyerni és remélem, hogy így lesz majd szombaton a Radnik ellen is.”

Radnik
mérkőzés
TSC

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.