Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Radnikot fogadja holnap a TSC

2022.09.30
11:26
Forrás
Közlemény
Pályán a TSC holnap a szerb labdarúgó Szuperliga 13. fordulójában.

A kék-fehérek Topolyán fogadják a surdulicai Radnik együttesét. Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője a meccs előtt elmondta, a válogatott szünet a lehető legjobbkor jött számukra, és bízik benne, hogy játékosai jól kihasználták a pihenőt. A TSC győzelme mellett szól, hogy ellenfelük eddig még nyeretlen a bajnokságban, és az utolsó, 16. helyen szerénykednek, mindössze 4 megszerzett ponttal. Az edző hangsúlyozta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Radnik rossz sorozata most se szakadjon meg. A mérkőzés holnap 15 órakor lesz a TSC Arénában.

TSC
Radnik Surdulica
Radnik

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű