Ugrás a tartalomra

Rangos sportesemények Budapesten és Újvidéken - Részletek január 16-tól a Sporthétfőben! (videó)

2017.01.09
14:30
Idén is több rangos sporteseményen szoríthatunk sportolóinknak
Idén is több rangos sporteseményen szoríthatunk sportolóinknak. Budapesten vizes világbajnokságot és cselgáncs világbajnokságot is tartanak. Újvidék pedig Európa legjobb birkózóinak biztosít majd küzdőteret májusban. Július 14-e és 30-a között Budapesten csobbannak medencébe a világ legjobb úszói, szinkronúszói, műugrói és vízilabdázói. Május 1-e és 7-e között Szerbia is rangos sportesemény házigazdája lesz, ugyanis Újvidéken rendezik meg a 2017-es kötöttfogású birkózó Európa-bajnokságot. Tóth Tibor, sportújságíró: „A vizes világbajnokságon Hosszú Katinkától néhány aranyérmet várok. Ezen kívül remélem, hogy a férfi úszók is hazai medencében azért szereznek világbajnoki címet. A szerbiai versenyzőktől pedig a hazai birkózó Európa-bajnokságon Davor Štefanektől aranyérmet mindenképpen. Ezen kívül Nemes Viktortól is mindenképpen érmet várok.” Az újvidéki birkózó Eb-n Davor Štefanek teljessé tenné gyűjteményét. A szabadkai sportoló ugyanis korábban az üzbegisztáni birkózó Vb-ről és a riói olimpiáról is aranyéremmel tért haza. Davor Štefanek, olimpiai bajnok birkózó: „Itt vannak a saját szurkolók, nézni fognak minket, és akkor még jobban fogunk szerepelni. Szerintem biztos, hogy három vagy négy érmet szerezni fog a szerb kötöttfogású birkózó válogatott. Nekem az a célom, hogy Európa-bajnok legyek.”



Az idei évben a nők és a férfiak mezőnyében kosárlabda és röplabdába Európa-bajnokságot is tartanak majd, és persze folytatódik a 2018-as labdarúgó VB selejtezősorozata is. A Pannon Televízió január 16-ától idén is várja a sport szerelmeseit a Sporthétfőben. Ha velünk tartanak, a legfontosabb események mellett tájékozódhatnak az alacsonyabb osztályú bajnokságok eredményeiről is.
Újvidék
Budapest
Sporthétfő
rangos sportesemények

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.