Ugrás a tartalomra

A Real Madrid nyerte a Spanyol Szuperkupát

2020.01.13
15:00
Forrás
Pannon RTV
Ez Zinédine Zidane 10. aranyérme a Real Madrid mestereként, ehhez mindössze 187 mérkőzésre volt szüksége a spanyol csapat kispadján.

A vasárnapi Szaúd-Arábiában megrendezett döntőben a két madridi óriáscsapat a Real és az Atlético csapott össze. Zinédin Zidan és Diego Simeone is ragaszkodott az elődöntős kezdőhöz, így nem változtattak a kezdőcsapatukon.

A mérkőzés első félidejében az Atlético előtt adódtak helyzetek, de nem sikerült kihasználniuk a Real védelmi hibáit. A második játékrészben a Real csatára, Luka Jović előtt adódtak lehetőségek. A királyi gárda szerb válogatott játékosa azonban mindkét helyzetben hibázott, és nem sikerült gólt szereznie. A mérkőzés folytatásában a volt realos Álvaro Morata góllal vehetett volna elégtételt elküldéséért, de ziccerét hatalmas bravúrral fogta Thibaut Courtois.

A gól nélküli rendes játékrész után, a csapatoknak a hosszabbításban sem sikerült gólt szerezni. Következett a tizenegyespárbaj, amelyet a Real sokkal jobban bírt idegekkel. A királyi gárda 4:1-re nyerte meg a büntetőpárbajt.

Real Madrid
labdarúgás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.