Ugrás a tartalomra
plakát
Pannon RTV

Röplabda fesztivál készül Szabadkán

2018-05-15
19:59
2018-05-15
20:10
Forrás
Pannon RTV
Készülhetnek a röplabda szerelmesei. A hétvégén rendezik meg az utcai röplabda fesztivált Szabadkán. Nyolctól tizenöt éves korú fiúk és lányok röplabdáznak majd a központban kialakított 17 pályán.

160 csapat jelentkezett, és 30 klub képviselteti magát a versenyen, köztük külföldiek is. Jönnek röplabdázók Ausztriából és a Boszniai Szerb Köztársaságból is. Idén a rendezvény népszerűsítője Uroš Kecman, a szabadkai Spartacus Röplabdaklub játékosa.

Uroš Kecman, játékos, Spartacus Röplabdaklub, Szabadka: „Ez egy valóban nagyon gyönyörű dolog, amit már 18. éve tartanak meg a városunkban. Nagy jelentősége van a kisfiúk és a kislányok számára az adott korosztályban, mert megmutathatják, hogy mit tanultak az edzőikkel, hogy ne csak úgy edzenek, hanem kipróbálják magukat egy versenyben más csapatok ellen.”

Szabadka
röplabda
fesztivál

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.