Ugrás a tartalomra
plakát
Pannon RTV

Röplabda fesztivál készül Szabadkán

2018-05-15
19:59
2018-05-15
20:10
Forrás
Pannon RTV
Készülhetnek a röplabda szerelmesei. A hétvégén rendezik meg az utcai röplabda fesztivált Szabadkán. Nyolctól tizenöt éves korú fiúk és lányok röplabdáznak majd a központban kialakított 17 pályán.

160 csapat jelentkezett, és 30 klub képviselteti magát a versenyen, köztük külföldiek is. Jönnek röplabdázók Ausztriából és a Boszniai Szerb Köztársaságból is. Idén a rendezvény népszerűsítője Uroš Kecman, a szabadkai Spartacus Röplabdaklub játékosa.

Uroš Kecman, játékos, Spartacus Röplabdaklub, Szabadka: „Ez egy valóban nagyon gyönyörű dolog, amit már 18. éve tartanak meg a városunkban. Nagy jelentősége van a kisfiúk és a kislányok számára az adott korosztályban, mert megmutathatják, hogy mit tanultak az edzőikkel, hogy ne csak úgy edzenek, hanem kipróbálják magukat egy versenyben más csapatok ellen.”

Szabadka
röplabda
fesztivál

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.