Ugrás a tartalomra
plakát
Pannon RTV

Röplabda fesztivál készül Szabadkán

2018-05-15
19:59
2018-05-15
20:10
Forrás
Pannon RTV
Készülhetnek a röplabda szerelmesei. A hétvégén rendezik meg az utcai röplabda fesztivált Szabadkán. Nyolctól tizenöt éves korú fiúk és lányok röplabdáznak majd a központban kialakított 17 pályán.

160 csapat jelentkezett, és 30 klub képviselteti magát a versenyen, köztük külföldiek is. Jönnek röplabdázók Ausztriából és a Boszniai Szerb Köztársaságból is. Idén a rendezvény népszerűsítője Uroš Kecman, a szabadkai Spartacus Röplabdaklub játékosa.

Uroš Kecman, játékos, Spartacus Röplabdaklub, Szabadka: „Ez egy valóban nagyon gyönyörű dolog, amit már 18. éve tartanak meg a városunkban. Nagy jelentősége van a kisfiúk és a kislányok számára az adott korosztályban, mert megmutathatják, hogy mit tanultak az edzőikkel, hogy ne csak úgy edzenek, hanem kipróbálják magukat egy versenyben más csapatok ellen.”

Szabadka
röplabda
fesztivál

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.