Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sikeres szezont zárt a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata

2021.08.24
14:26
2021.08.24
17:03
Forrás
Pannon RTV
Ebben az időszakban megnyerték a szerb kupát és a bajnokságot is - emelte ki Zoran Arsić.

Jól fejezte a 2020/2021-es versenyszezont a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata. Zoran Arsić, a Spartacus Női Labdarúgóklub elnöke elmondta, a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulója nagyon nehéz volt. A 80. percig tökéletesen alakult a mérkőzés a holland Twente gárdája ellen, ugyanis 3:0-ra álltak a Kék Galambok, a hajrában azonban kiegyenlítettek, majd a hosszabbításban előnyre tettek szert, így a végeredmény 5:3 lett a hollandok javára.

Zoran Arsić, elnök, Spartacus Női Labdarúgóklub: „Soha nem volt alkalmam még ilyen meccset látni. Nincs olyan ember, aki ott volt a stadionban, aki bármit is megkérdőjelezhetett volna a mi játékosainkon és szakértelmünkön. Mindent megtettünk, amit tudtunk, meglepetést okoztunk. A holland nyilvánosság nagy betűvel írta, hogy a Twente csak a tű fokán jutott tovább.”

Spartacus
női labdarúgás

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.