Ugrás a tartalomra

Sikeres szezont zárt a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata

2021.08.24
14:26
2021.08.24
17:03
Forrás
Pannon RTV
Ebben az időszakban megnyerték a szerb kupát és a bajnokságot is - emelte ki Zoran Arsić.

Jól fejezte a 2020/2021-es versenyszezont a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata. Zoran Arsić, a Spartacus Női Labdarúgóklub elnöke elmondta, a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulója nagyon nehéz volt. A 80. percig tökéletesen alakult a mérkőzés a holland Twente gárdája ellen, ugyanis 3:0-ra álltak a Kék Galambok, a hajrában azonban kiegyenlítettek, majd a hosszabbításban előnyre tettek szert, így a végeredmény 5:3 lett a hollandok javára.

Zoran Arsić, elnök, Spartacus Női Labdarúgóklub: „Soha nem volt alkalmam még ilyen meccset látni. Nincs olyan ember, aki ott volt a stadionban, aki bármit is megkérdőjelezhetett volna a mi játékosainkon és szakértelmünkön. Mindent megtettünk, amit tudtunk, meglepetést okoztunk. A holland nyilvánosság nagy betűvel írta, hogy a Twente csak a tű fokán jutott tovább.”

Spartacus
női labdarúgás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.