Ugrás a tartalomra
Borac tiltakozik
Vajdasági RTV

A Spartacus győzött, a Borac labdarúgói tiltakoztak

2017-11-20
11:33
2017-11-20
19:06
Forrás
Szerbiai RTV
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a szabadkai városi stadionba vasárnap este kilátogató nézők. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntetések miatt leültek a földre.

A szerb labdarúgó Szuperliga 17. fordulójában lejátszott találkozón a Borac a 27. percben megszerezte a vezetést, azonban a Spartacus 43. percben büntetőből egyenlített. A vendégek a tizenegyes megítélése után heves reklamálásba kezdtek, ezért két játékosukat kiállította a játékvezető. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntető és a két piros lap miatt a második félidő kezdetén leültek a földre és csak tíz perc után álltak fel, ekkor folytatódott az összecsapás. A második játékrész elkezdése után a Borac játékosai minden alkalmat megragadtak, hogy minél előbb az oldalvonalon túlra rúgják a labdát. A vendégek kapusa többször is a lelátón túlra rúgta a játékszert. A találkozót a Spartacus 3–1-re nyerte meg.

ülnek a földön
Szabadka
labdarúgó
Spartacus
Borac

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű