Ugrás a tartalomra
Borac tiltakozik
Vajdasági RTV

A Spartacus győzött, a Borac labdarúgói tiltakoztak

2017-11-20
11:33
2017-11-20
19:06
Forrás
Szerbiai RTV
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a szabadkai városi stadionba vasárnap este kilátogató nézők. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntetések miatt leültek a földre.

A szerb labdarúgó Szuperliga 17. fordulójában lejátszott találkozón a Borac a 27. percben megszerezte a vezetést, azonban a Spartacus 43. percben büntetőből egyenlített. A vendégek a tizenegyes megítélése után heves reklamálásba kezdtek, ezért két játékosukat kiállította a játékvezető. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntető és a két piros lap miatt a második félidő kezdetén leültek a földre és csak tíz perc után álltak fel, ekkor folytatódott az összecsapás. A második játékrész elkezdése után a Borac játékosai minden alkalmat megragadtak, hogy minél előbb az oldalvonalon túlra rúgják a labdát. A vendégek kapusa többször is a lelátón túlra rúgta a játékszert. A találkozót a Spartacus 3–1-re nyerte meg.

ülnek a földön
Szabadka
labdarúgó
Spartacus
Borac

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.