Ugrás a tartalomra

A Spartacus Női Labdarúgócsapata az Atletico Madriddal játszik

2019.09.10
10:44
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
A Spartacus Női Labdarúgócsapata csütörtökön az UEFA Női Bajnokok Ligájában az Atletico Madriddal csap össze 20 órától a Szabadkai Városi Stadionban.

A vajdasági csapat jelenleg a kiírás legjobb 32 csapata között szerepel. A mérkőzésről szóló sajtótájékoztatón Violeta Slović csapatkapitány elmondta, nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy BL meccset játszhatnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb formáját hozza majd a csapat.

Violeta Slović, csapatkapitány, Spartacus Női Labdarúgó Klub, Szabadka: „Tény, hogy ebbe a városba egy nagyon minőségi ellenfelet hoztunk, az Atletico Madridot. Nincs szükségünk további motivációra, jó játékot akarunk mutatni sok akarattal és tettvággyal, hogy elérjünk egy jó eredményt. Azt hiszem ez a város megérdemli, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a közönség egy izgalmas meccset élvezhessen.”

Női Labdarúgócsapat
Atletico Madrid
Bajnokok Ligája

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.