Ugrás a tartalomra
Spartacus labdarúgói
Pannon RTV

A Spartacus is ott lesz az Európa Liga selejtezőjében

2018-05-23
21:11
Forrás
livescore.com
A belgrádi Partizan megnyerte a szerb kupát, 2:1 arányban diadalmaskodott a Mladost felett.

Ezzel eldőlt, hogy a szabadkai Spartacus is ott lehet az Európa Liga selejtezőjében. Annak ellenére, hogy a Mladost szerezte meg a vezetést a mai mérkőzésen a Partizannak sikerült fordítania. A mai kupadöntő arról is szólt, hogy szerepelhet-e a szabadkai Spartacus nemzetközi sorozatban. Mivel a szerb bajnokságban a szabadkaiak csak a negyedik helyet szerezték meg, attól függött Európa Liga-indulásuk, hogy a bajnokságban a második helyet megszerző Partizan megnyeri-e a szerb kupát. A belgrádiak mai győzelme felszabadított egy nemzetközi kvalifikációs helyet, így a szabadkaiak is megmérkőzhetnek a második legrangosabb nemzetközi kupasorozat selejtezőjében.

Spartacus
Partizan
Mladost
Európa-liga

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.