Ugrás a tartalomra
Spartacus labdarúgói
Pannon RTV

A Spartacus is ott lesz az Európa Liga selejtezőjében

2018-05-23
21:11
Forrás
livescore.com
A belgrádi Partizan megnyerte a szerb kupát, 2:1 arányban diadalmaskodott a Mladost felett.

Ezzel eldőlt, hogy a szabadkai Spartacus is ott lehet az Európa Liga selejtezőjében. Annak ellenére, hogy a Mladost szerezte meg a vezetést a mai mérkőzésen a Partizannak sikerült fordítania. A mai kupadöntő arról is szólt, hogy szerepelhet-e a szabadkai Spartacus nemzetközi sorozatban. Mivel a szerb bajnokságban a szabadkaiak csak a negyedik helyet szerezték meg, attól függött Európa Liga-indulásuk, hogy a bajnokságban a második helyet megszerző Partizan megnyeri-e a szerb kupát. A belgrádiak mai győzelme felszabadított egy nemzetközi kvalifikációs helyet, így a szabadkaiak is megmérkőzhetnek a második legrangosabb nemzetközi kupasorozat selejtezőjében.

Spartacus
Partizan
Mladost
Európa-liga

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.