Ugrás a tartalomra
Spartacus labdarúgói
Pannon RTV

A Spartacus is ott lesz az Európa Liga selejtezőjében

2018-05-23
21:11
Forrás
livescore.com
A belgrádi Partizan megnyerte a szerb kupát, 2:1 arányban diadalmaskodott a Mladost felett.

Ezzel eldőlt, hogy a szabadkai Spartacus is ott lehet az Európa Liga selejtezőjében. Annak ellenére, hogy a Mladost szerezte meg a vezetést a mai mérkőzésen a Partizannak sikerült fordítania. A mai kupadöntő arról is szólt, hogy szerepelhet-e a szabadkai Spartacus nemzetközi sorozatban. Mivel a szerb bajnokságban a szabadkaiak csak a negyedik helyet szerezték meg, attól függött Európa Liga-indulásuk, hogy a bajnokságban a második helyet megszerző Partizan megnyeri-e a szerb kupát. A belgrádiak mai győzelme felszabadított egy nemzetközi kvalifikációs helyet, így a szabadkaiak is megmérkőzhetnek a második legrangosabb nemzetközi kupasorozat selejtezőjében.

Spartacus
Partizan
Mladost
Európa-liga

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.