Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadkai győzelemmel folytatódott a Szuperliga

2020-05-29
17:40
2020-05-29
17:53
Forrás
Pannon RTV
A Spartacus csapata egygólos hátrányból fordítva, idegenben tudott 2:1-re győzni Inđiján a szerbiai labdarúgó Szuperliga 27. fordulójában.

A szabadkai gólokat Nikolić és Marčić szerezték. Újabb győzelmének köszönhetően a 40 pontos szabadkai Spartacus megerősítette hetedik pozícióját a táblázaton.

Vasárnap a TSC csapata is pályára lép Zentán, Szabó Zoltán együttese az ivanjicai Javort fogadja. A mérkőzés 17:30 perckor rajtol, üres lelátók előtt.

Szuperliga
Szabadka
győzelem
Spartacus
labdarúgás
Inđija

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.