Ugrás a tartalomra

A szabadkai kézilabdázók az élen

2012-12-02
12:11
2017-10-03
09:34
A Spartacus Vojput kézilabdázói az őszi idény legjobbjai a szerbiai első ligában
A Spartacus Vojput kézilabdázói az őszi idény legjobbjai a szerbiai első ligában. 11 fordulóban 11 mérkőzést nyertek meg. A szabadkaiak parádéztak a tegnapi összecsapáson is: 43:17-re győztek a zomboriak ellen. Az eredménytáblázat 22 pontos legfelső helyzettjét a nagybecskereki Proleter követi 20 ponttal. A mezőny többi csapata viszont jócskán lemaradt. A következő forduló kezdetén, február 9-én a Spartacus az ingyijai Železničarral mérkőzik meg. (subotica.com)

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.