Ugrás a tartalomra

A szabadkai kézilabdázók az élen

2012-12-02
12:11
2017-10-03
09:34
A Spartacus Vojput kézilabdázói az őszi idény legjobbjai a szerbiai első ligában
A Spartacus Vojput kézilabdázói az őszi idény legjobbjai a szerbiai első ligában. 11 fordulóban 11 mérkőzést nyertek meg. A szabadkaiak parádéztak a tegnapi összecsapáson is: 43:17-re győztek a zomboriak ellen. Az eredménytáblázat 22 pontos legfelső helyzettjét a nagybecskereki Proleter követi 20 ponttal. A mezőny többi csapata viszont jócskán lemaradt. A következő forduló kezdetén, február 9-én a Spartacus az ingyijai Železničarral mérkőzik meg. (subotica.com)

Kapcsolódó tartalmak

Most

06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.