Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor/illusztráció

Szabadkai sportmászók sikerei

2021.12.14
18:08
Forrás
Közlemény
Ismét sikeresen szerepeltek a szabadkai sportmászók az országos bajnokságon - írja a Spartacus Hegy- és Sportmászó Klub közleményében.

A belgrádi versenyen többen is éremmel a nyakukban térhettek haza. Maksim Purlija 1. helyezést ért el, míg Damjana Rapić, Mila Ćakić és Kucsera Tamás ezüstéremmel gazdagodtak. Továbbá Fábri Maja junior kategóriában szintén 2. helyezést, Beszédes Zsaklina és Tóth Áron pedig 3. helyezést ért el. 

mászás
sportmászás
sportmászó

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.