Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabó Európa-bajnoki csúccsal döntős

2021.11.05
18:40
Forrás
MTI
A vajdasági származású, magyar színekben versenyző Szabó Szebasztián és Ugrai Panna is döntőbe jutott a kazanyi rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

A tatár fővárosban már két aranynál járó Szabó - aki szerdán 100 méter pillangón, csütörtökön pedig 50 méter gyorson diadalmaskodott - ezúttal fő számában, 50 méter pillangón volt érdekelt az elődöntőben, amelyet 22.00 másodperces Európa-bajnoki csúccsal nyert, ez nem sokkal marad el saját országos rekordjától (21.86). A győriek 25 éves versenyzője a legjobb idővel várhatja a szombati finálét.

Ugrai Panna 200 méter vegyesen harcolta ki a döntős szereplést, a 17 éves versenyző javított az előfutamban elért idején és 2:09.58 perccel, hatodikként jutott a legjobb nyolc közé.

Szabó Szebasztián
úszás
Kazany
döntős

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.