Ugrás a tartalomra

A szerb férfi vízilabda válogatott bejutott az elődöntőbe

2023.07.25
12:29
2023.07.25
12:39
Forrás
Pannon RTV
Az esélyesebbnek tartott olasz válogatottak győzték le.

A szerb férfi vízilabda válogatott elődöntős a fukuokai olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságon. Szerbia válogatottja a negyeddöntőben kiélezett csatát vívott a toronymagas esélyesnek tartott olasz válogatottal a továbbjutásért. A megfiatalított szerb csapatban 7 játékos is először szerepel világversenyen. A delfinek jól játszottak, félidőben 5:5 volt az eredmény.

A fordulást követően is maradt a szoros csata, az olaszok az utolsó percben még vezettek, de a szerb csapatnak Ubović találatával sikerült egyenlítenie. Jöhettek a büntetők. Mitrović kapus két ötméterest is hárított, a delfinek pedig 15:14-es eredménnyel megnyerték a mérkőzést. A szerb csapat ellenfele a csütörtöki elődöntőben a Montenegrót búcsúztató Görögország lesz.

vízilabda
vizes vb

Most

16:19, Frissítve: 16:25

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09, Frissítve: 16:41

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.