Ugrás a tartalomra

Szerbia elpáholta Kínát kosárlabdában

2023.08.26
16:29
Forrás
Szerbiai RTV, nso.hu
Győzelemmel kezdte meg vb-szereplését Szerbia kosárlabda-válogatottja. A szerbek meggyőző játékkal, osztálykülönbséggel verték meg a kínai csapatot 105:63 arányban.

Legközelebb hétfőn Puerto Rico legjobbjaival ütköznek meg a szerbek.

A vb-t három ázsiai államban: a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Japánban szervezik meg. Ez a 19. férfi kosárlabda-világbajnokság, és szeptember 10-ig tart. Ez az első alkalom, hogy több ország osztozik a rendezésen, és a második olyan férfi kosár-vb, amelyiken 32 válogatott vesz részt.

A címvédő Spanyolország.

Szerbia
Kína
kosárlabda
kosárlabda vb
kosárlabda világbajnokság

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.