Ugrás a tartalomra

Szerbia elpáholta Kínát kosárlabdában

2023.08.26
16:29
Forrás
Szerbiai RTV, nso.hu
Győzelemmel kezdte meg vb-szereplését Szerbia kosárlabda-válogatottja. A szerbek meggyőző játékkal, osztálykülönbséggel verték meg a kínai csapatot 105:63 arányban.

Legközelebb hétfőn Puerto Rico legjobbjaival ütköznek meg a szerbek.

A vb-t három ázsiai államban: a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Japánban szervezik meg. Ez a 19. férfi kosárlabda-világbajnokság, és szeptember 10-ig tart. Ez az első alkalom, hogy több ország osztozik a rendezésen, és a második olyan férfi kosár-vb, amelyiken 32 válogatott vesz részt.

A címvédő Spanyolország.

Szerbia
Kína
kosárlabda
kosárlabda vb
kosárlabda világbajnokság

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.