Ugrás a tartalomra

Szerbia éremesélyes a kosárlabda Európa-bajnokságon

2017.09.01
11:39
2024.03.19
08:32
Csütörtökön kezdődött a 2017-es kosárlabda Európa-bajnokság. A szerb és a magyar válogatott is a pénteki napon kezdi meg szereplését a kontinensviadalon.

Magyarország legjobbjai 1999-után most jutottak ki először valamilyen világverseny zárórendezvényére. A piros-fehér-zöldek az első mérkőzésükön Horvátország legjobbjaival mérik össze tudásukat Kolozsvárott. A továbbjutás szempontjából azonban a Montenegró, Csehország és Románia elleni mérkőzéseik lesznek fontosabbak.

Az éremesélyesnek számító Szerbia is ma kezdi meg menetelését az Európa-bajnokság D csoportjában. Az első ellenfelük Lettország válogatottja. A szerb válogatott néhány fontos játékos nélkül lép majd pályára, mivel Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Nemanja Nedović és Nikola Kalinić sérülés miatt kihagyja a kontinensviadalt.

Európa-bajnokság
kosárlabda
Szerbia

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.