Ugrás a tartalomra

Szerbia győzelemmel, Magyarország vereséggel rajtolt a kosárlabda Európa-bajnokságon

2017.09.02
08:08
2017.10.04
12:30
Vereséggel rajtolt a magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjában.

Stojan Ivković legénysége a harmadik negyed után még egy ponttal vezetett a riói olimpián ötödik helyezett Horvátország ellen, végül azonban 67-58-s vereséget szenvedett esélyesebb riválisától. A második negyed után Hanga Ádám csípősérülést szenvedett, így az utolsó két negyedben már nem számíthatott rá Ivković kapitány.

A szerb-válogatott a vártnál nehezebben, 92-82 arányban nyert Lettország ellen Isztambulban, a D csoport első fordulójában. Aleksandar Đorđević csapatát a 30 pontos Bogdan Bogdanović vezette diadalra a jó teljesítményt nyújtó lettek ellen, Milan Mačvan 14, Boban Marjanović 13 pontig jutott. A magyar válogatott ma 14 órától Montenegró, a szerb pedig 16 órától Oroszország ellen mérkőzik a második forduló keretében.

kosárlabda
Európa-bajnokság
Szerbia

Most

11:40, Frissítve: 16:08

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.