Ugrás a tartalomra

Szerbia legyőzte a moldáv nemzeti tizenegyet (videó)

2016.10.07
09:55
A görcsös kezdés után Szerbia labdarúgó-válogatottja magabiztos játékkal győzte le a moldáv nemzeti 11-et
A görcsös kezdés után Szerbia labdarúgó-válogatottja magabiztos játékkal győzte le a moldáv nemzeti 11-et. A sasok 3 gólt szereztek, és ezzel biztosították a diadalt. Görcsösen kezdett a szerb labdarúgó válogatott a moldáv nemzeti 11 ellen. A fehér mezben pályára lépő szerb csapat az első negyed órában több hibát is vétett. A moldáv lábzsonglőröknek a 19. percig sikerült tartaniuk a tizenhatost. Akkor született az első szerb bomba. Dušan Tadić precízen passzolt Filip Kostić felé, aki a hálóba varrta a labdát. 1:0-ra vezettek a vendégek. A moldáv csapat sikertelenül kontrázott. A szerb fiúk végig nyomás alatt tartották az ellenfél kapuját. A 37. percben Branislav Ivanović találata rezegtette meg a hálót. Már 2:0-ra nőtt az előny. A 60. percben a gólpasszokat szállító Tadić volt eredményes. Katai juttatta el hozzá a labdát. A Southampton játékosa pedig magabiztosan talált be az ellenfél kapujába és eldöntötte a mérkőzést.



A diadallal a sasoknak megnőtt az esélyük, hogy kijussanak a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságra. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen Ausztria, Írország és Wales ellen is bizonyítaniuk kell. Slavoljub Muslin szövetségi kapitány elégedett az eredménnyel, de úgy véli, a játékon és a taktikán is van még mit csiszolni. A szerbek legközelebb vasárnap este, Ausztria ellen lépnek pályára Belgrádban. (Szerbiai RTV)
Szerbia
selejtező
labdarúgó-vb
Moldávia

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.