Ugrás a tartalomra

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

2019.08.19
07:09
2024.03.19
08:47
Forrás
VajdaságMA
Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.

A görög csapat kezdte jobban a mérkőzést, sőt a meccs nagy részében vezetett is. Aleksandar Đorđević tanítványai azonban előbb egyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték. 30 másodperccel a mérkőzés vége előtt még 5 pont volt a szerbek előnye, de a görögök egyenlítettek, így jöhetett a hosszabbítás.
A ráadásban Szerbia csapata játszott magabiztosabban és a 28 pontos Bogdan Bogdanović vezetésével megnyerte a meccset.

Mindkét csapat a kínai világbajnokságra készül, melyet augusztus 31-e és szeptember 15-e között rendeznek. Szerbia Olaszországgal, a Fülöp-szigetekkel és Angolával szerepel egy csoportban.

kosárlabda
Athén
Acropolis Kupa

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.