Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Szerbia a portugálokkal mérkőzik az Eb-selejtezőben

2019-03-25
12:12
Forrás
Pannon RTV
Magyarország tegnapi győzelme mellett a futball Európa-bajnokság selejtezőjében Németország a 90. percben szerezte meg a győzelmet a holland válogatottal szemben.

Ma a világbajnok címvédő franciák is pályára lépnek Izland ellen, Montenegró Anglia csapatával játszik, Szerbia pedig a Cristiano Ronaldo vezette portugálokkal mérkőzik meg 20.45-től.

Európa-bajnoki selejtező
labdarúgó
futball

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.