Ugrás a tartalomra

Szerbia számára rosszul kezdődött az U21-es labdarúgó Eb

2019.06.17
22:07
2019.06.17
22:28
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia labdarúgó válogatottja kikapott az első meccsén az U21-es Európa-bajnokságon.

 Ausztria legjobb fiatal labdarúgói 2:0-ás győzelmet könyveltek el az Olaszországban és San Marinóban rendezett torna első fordulójában. 90 perc alatt a szerbiai sportolóknak egyetlen olyan összefüggő akciót sem sikerült összehozniuk, amellyel komolyabban veszélyeztethették volna az ellenfél hálóját - így értékelte a teljesítményüket a belföldi média. A sportújságírók hozzátették, Goran Đorović csapatának bemutatkozó játéka lassú és ötlettelen volt.

A mérkőzés egy durva párharcában Hannes Wolf osztrák játékosnak eltört a lába. A szabálytalanságot követően Vukašin Jovanovićot kiállította a játékvezető. Szerbia U21-es válogatottja így 10 játékossal fejezte be a B csoport első meccsét.

U21-es labdarúgó Európa-bajnokság
U21

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.