Ugrás a tartalomra

Szerbiában pihen a győzelem után Đoković

2013.02.09
16:21
2017.10.03
09:34
Az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon megszerzett győzelme után Szerbiában piheni ki fáradalmait Novak Đoković
Az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon megszerzett győzelme után Szerbiában piheni ki fáradalmait Novak Đoković. A szerbiai teniszező azt mondja, van esélye arra, hogy mind a négy Grand Slamet megnyerje idén, elbízni azonban nem akarja magát. 6:7, 7:6, 6:3, 6:2 – az idei Ausztrál Open döntőjének végeredménye. A szerb Novak Đoković meggyőző játékkal nyert a skót Andy Murray ellen. A négyórás mérkőzés során egyszer sem veszítette el adogatását, míg háromszor sikerült elvennie azt Murraytől. Đoković történelmet írt a győzelemmel, hiszen sorozatban harmadszor nyerte meg az ausztrál Grand Slamet.



sportoló Monacóban lakik, élete nagy részét azonban utazással tölti. Most Belgrádba jött, hogy kipihenje magát és feltöltődjön. „Eljöttem Szerbiába, hogy meglátogassam a családomat, hogy együtt töltsek egy kis időt a barátaimmal, részt vegyek jótékonysági rendezvényeken. Utána folytatom a felkészülést az idény további részére.”Sokat hallani arról, hogy Đokovićnak esélye van mind a négy Grand Slam elnyerésére idén. Jó formában van, legfőbb ellenfelei, a svájci Roger Federer és a spanyol Rafael Nadal azonban kevésbé.„Hogy van-e lehetőségem arra, hogy megnyerjem mind a négy Grand Slamet? – Persze, hiszen megnyertem az elsőt. Minden versenyzőnek, aki valamikor megnyerte az Ausztrál Opent, volt lehetősége arra, hogy megnyerje az összes Grand Slamet az évben.”Đoković azt mondja, két Mastert is szeretne mindenképpen megnyerni 2013-ban. Monte Carlo mellett a cincinatti győzelemre hajt, ott ugyanis az elmúlt négy évben eljutott a fináléig, nyerni azonban egyszer sem tudott. 

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.