Ugrás a tartalomra

Szerdán kezdődik a paralimpia Rióban

2016.09.05
06:12
Az augusztus 21-én véget ért olimpia után szeptember 7
Az augusztus 21-én véget ért olimpia után szeptember 7. és 18. között a paralimpiának ad otthont Rio de Janeiro. 165 ország több mint 4000 sportolója verseng majd 22 sportágban. A különböző kategóriák miatt 528-szor tartanak majd eredményhirdetést. A parakajak és a triatlon először szerepel majd a programban. A magyar színeket 43-an képviselik, Szerbián pedig 16-an. A paralimpia szerdai megnyitója magyar idő szerint 22.30 órakor kezdődik. (MTI, RTS)
Szerbia
paralimpia
Rio
megnyitó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.