Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Michael Sohn

A szezon végén távozik a Bayern München vezetőedzője

2021.04.18
12:49
Forrás
Pannon RTV
Hans-Dieter Flick a nyáron felbontja szerződését a bajorokkal, és távozik a csapat kispadjáról.

Egybehangzó sajtóhírek szerint Flick sokáig nem marad munka nélkül, ő az első számú jelölt a német válogatott kispadjára, ahonnan Joachim Löw a nyári Európa-bajnokság után távozik. Az 56 éves szakember 2019 novemberében vette át a bajor sztárcsapat irányítását, amellyel azóta mindent megnyert, ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként tavaly százszázalékos teljesítménnyel diadalmaskodott. A mostani szezonban viszont már a BL-től és a Német Kupától is búcsúzott a Bayern, amely viszont a Bundesliga megnyerésével vigasztalódhat, ugyanis öt fordulóval a vége előtt hétpontos előnnyel vezet az RB Leipzig előtt.

Hans-Dieter Flick
Bayern München
labdarúgás

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.