Ugrás a tartalomra

Szobrot kap Lionel Messi Barcelonában

2022.10.10
14:45
Forrás
MTI
Az FC Barcelona szobrot emel korábbi klasszis futballistája, Lionel Messi tiszteletére.

Az argentin csatár, aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti, 2003 és 2021 között játszott a katalánoknál. A szoborállításról a Barcelona klubelnöke tájékoztatta a nyilvánosságot. Messi szobrát a Camp Nou Stadionon kívül építik meg.

A 35 éves Messi a katalán együttessel tízszer lett spanyol bajnok, hétszer nyert Király Kupát, nyolcszor spanyol szuperkupát, négyszer Bajnokok Ligáját, háromszor európai szuperkupát, és ugyancsak háromszor klubvilágbajnokságot. 2021 novemberében saját egyéni rekordját tovább javítva hetedik alkalommal érdemelte ki az Aranylabdát.

Messi 164 mérkőzésen lépett pályára Argentína színeiben, 90 gólt és 51 gólpasszt jegyez, ezeket a mutatókat pedig módosíthatja a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon.

Lionel Messi
Barcelona
szobor

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.