Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Szobrot kap Lionel Messi Barcelonában

2022.10.10
14:45
Forrás
MTI
Az FC Barcelona szobrot emel korábbi klasszis futballistája, Lionel Messi tiszteletére.

Az argentin csatár, aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti, 2003 és 2021 között játszott a katalánoknál. A szoborállításról a Barcelona klubelnöke tájékoztatta a nyilvánosságot. Messi szobrát a Camp Nou Stadionon kívül építik meg.

A 35 éves Messi a katalán együttessel tízszer lett spanyol bajnok, hétszer nyert Király Kupát, nyolcszor spanyol szuperkupát, négyszer Bajnokok Ligáját, háromszor európai szuperkupát, és ugyancsak háromszor klubvilágbajnokságot. 2021 novemberében saját egyéni rekordját tovább javítva hetedik alkalommal érdemelte ki az Aranylabdát.

Messi 164 mérkőzésen lépett pályára Argentína színeiben, 90 gólt és 51 gólpasszt jegyez, ezeket a mutatókat pedig módosíthatja a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon.

Lionel Messi
Barcelona
szobor

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.