Ugrás a tartalomra

Szombaton a TSC a pancsovai Železničar csapatát látja vendégül

2023.09.15
10:59
2023.11.26
17:23
Forrás
Pannon RTV
A Szuperliga hetedik fordulójában nehéz feladat vár a bajnokságot vezető topolyaiakra, mivel Cvetković, Ćalušić és Ćirković is sérüléssel bajlódik.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője kiemelte, hogy a legnagyobb feladat most azt elérni, hogy a játékosok csakis a szombaton 19 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésre összpontosítsanak. A találkozó előtti sajtótájékoztatón kiemelte, hogy most először tapasztalta, hogy a játékosok az edzéseken már nem a következő bajnoki mérkőzésre koncentráltak, hanem a West Ham elleni Európa-liga találkozón járt az eszük. Hozzátette, hogy nem lehet előre beírni a három pontot, azért meg kell küzdeni a pályán, ezért maximális összpontosítást vár el a játékosaitól.

„Remélem, hogy ez csak pillanatnyi gyengeség volt. Remélem, hogy a játékosok nem esnek abba a csapdába, hogy egy tíz nap múlva esedékes mérkőzésre koncentrálnak, hanem úgy folytatják, ahogy eddig. A tavalyi második hely, és az idei eredmények, mint a sorozatban elért öt győzelem és öt kapott gól nélküli mérkőzés, annak az eredménye, hogy minden edzésen, a mérkőzésekről ne is beszéljek, összpontosítottunk, koncentráltunk, szenvedélyesen és energikusan játszottunk. Így egyes mérkőzéseken megérdemelten szerencsénk is volt, hogy megnyerjük a mérkőzést."

Žarko Lazetić
TSC

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.
11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.