Ugrás a tartalomra

A szurkolók a walesi vereség után is bizakodóak

2019.11.20
10:42
2019.11.20
17:50
Forrás
Pannon RTV
Lelkes csapata gyűlt össze tegnap Magyarkanizsán, hogy a magyar labdarúgó-válogatottat buzdítsa. Az öröm azonban elmaradt. Wales 2:0-ra nyert Magyarország ellen.

Kávai Szabolcs nagy focirajongó. Csalódott volt a kedd esti eredmény után, de bízik benne, hogy a tavaszi pótvizsgán sikerül a győzelem a magyar csapatnak: „Nagyon vártuk ezt a mérkőzést, bíztunk a győzelemben, hogy csodát tesznek a fiúk. Bár tudom, hogy az előzmények sem voltak a legjobbak. Sérülések és egyéb ilyen gondok adódtak a magyar válogatottnál. Ennek ellenére mi mindig kitartunk a magyar válogatott mellett. Máskor is összeülünk ilyen sokan itt, Magyarkanizsán.”

Forró Lajos gyermekkora óta követi a labdarúgást. Szerinte a magyar csapat a 2016-os Európa-bajnokságon megmutatta, hogy van jövője a magyar futballnak: „Mondhatom, hogy mi Détárin nőttünk fel, tehát mi láttuk azért a magyar labdarúgásnak a szebb évtizedeit. Détári, Esterházy, Nyilasi Tibor… Őket mi láttuk játszani. Azt gondolom, az is nagy élmény volt. Számomra nagyon nagy élmény volt az elmúlt Európa-bajnokság is, ahol a magyar csapat bizonyította azt, hogy azért még mindig van helye a labdarúgásban.”

A magyar válogatottnak egyébként jövő márciusban lesz lehetősége az ún. pótvizsgára. Ebben az esetben két mérkőzést kellene nyerniük, az elsőt mindenképpen idegenben, hogy ki lesz az ellenfelük az pénteken derül ki.

labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.