Ugrás a tartalomra

Taroltak a magyarországi hölgyek a topolyai testépítő Toldi-kupán

2019.04.27
21:52
2024.03.19
08:34
Forrás
Pannon RTV
A versenyre Szerbián kívül Magyarországról és Szlovákiából is érkeztek testépítők.

Több kategóriában indulhattak versenyzők a szombat délutáni Toldi-kupán, amit a topolyai Toldi Bodybuilding Klub szervezett. A résztvevők között az ifjúságitól a senior korosztályig férfiak és nők egyaránt részt vettek.

A topolyai Toldi-kupán nem csak testépítők, hanem testépítő-szépségek is fölvonultak a színpadra. Több kategóriában hirdettek győzteseket ezen az estén. Szántóné Mara a magyarországi Győr városából érkezett a versenyre. Fitneszmodell-kategóriában övé lett az aranyérem. Kemény munkája meghozta a gyümölcsét. „Versenyidőszakban 6-tól 10 hétig készülök. Az edzettségtől függ, hogy mennyire fáradunk el. Az étkezésre is ugyanannyira kell figyelni, mint az edzésre.”

A győri Mesterházy Vivien a wellness-kategória győzteseként zárta a versenyt. Már szinte profiként járta be a színpadot. „Már 4 éve járok konditerembe, a versenyzés a cél. A folyamatban azonban vannak periódusok. Kellett tömegelni, átmeneti időszakok is voltak, illetve már volt egy korábbi versenyem is.”

A temerini Hévízi Borisz ifjúsági kategóriában lett első. A Toldi-kupa volt számára az első megmérettetés. „Olyan messzire szeretnék eljutni, amennyire csak lehet. Ennek érdekében megteszek mindent. Nagyon jó érzés volt kiállni a színpadra így, először.”

Bár a versenyen kevesebben vettek részt, mint az előző években, Liszka Péter, a topolyai Toldi Bodybuilding Klub főszervezője mégis sikeresnek ítélte a rendezvényt. „Minden évben emeli a verseny színvonalát, hogy több országból jönnek jó versenyzők. Idén elég kevesen voltak, de jövőre újra nekifutunk a szervezésnek.”

A szervező Toldi Bodybuilding Klub az idei szezon kezdetével a további versenyekre koncentrál. A tagok hamarosan Budapestre utaznak újabb testépítő-megmérettetésre.

Részleteket a Sporthétfő következő adásában láthatnak hétfő délután 17 órától a Pannon Televízió műsorán!

Topolya
testépítő
Toldi-kupa

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.