Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Christophe Ena

Titánok harca: Anglia vagy Franciaország?

2022.12.10
10:39
Forrás
Pannon RTV
Ma kiderül a másik elődöntő párosítása a katari labdarúgó-világbajnokságon.
Tanjug/AP/Francisco Seco

A nap első mérkőzésén Marokkó Portugáliával csap össze. A fogadóirodák Cristiano Ronaldo csapatát tartják esélyesebbnek, azonban a keményen védekező marokkói csapat kapuját nem lesz könnyű bevenni. Az összecsapás 16 órakor kezdődik.

Tanjug/AP/Abbie Par

Az esti mérkőzés igazi csemegének ígérkezik. Két labdarúgó nagyhatalom feszül egymásnak. Az Anglia-Franciország mérkőzés végkimenetelét nehéz megjósolni, mivel mindkét csapat remek formában van, azonban a címvédő franciákat tartják esélyesebbnek a négy közé jutásra.

labdarúgó világbajnokság

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.